EHBO_cursus2.jpg
Herhalingslessen Eerste Hulp en Reanimatie

Het diploma van het Oranje Kruis heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Binnen deze twee jaar dien je minimaal 16 uur herhalingslessen te volgen. Wanneer je deze 16 uur hebt gevolgd zal de instructeur een fiat geven en daarmee is de verlenging een feit.

 

Het is ook mogelijk om een zogenaamde competentietoets te doen. Wanneer u in de praktijk uw EHBO vaardigheden veel moet toepassen doet u daarmee automatisch voldoende kennis op en kunt u aan de hand van een kort examen laten zien dat u de stof nog beheerst en daarmee uw verlenging behalen.

 

De herhalingslessen vinden plaats in CC Servaes in Dinther van 20.00 tot 22.00 uur. De lesavonden zijn 5, 12 en 19 oktober. De lessen zullen verzorgd worden door onze instructeur Wil Klijmij.

*********************************************************************

 

Maandag 31 oktober hebben we een les Eerste hulp bij Waterongevallen. Deze vindt plaats in zwembad De Molen Hey in Schijndel, aanvang 18 uur.

*** Hiervoor graag aanmelden via emial of tel. 06-44612585 ***

*********************************************************************

 

Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. Een geldig EHBO diploma is niet nodig. Ook leden van een andere vereniging zijn welkom.